Sa va povestesc ceva taaaare funny. Saptamana trecuta am fost la scoala de vara “Dezvoltare persoanala” organizata de Cognosis – Federatia Asociatiilor de Studenti la Psihologie si Stiinte ale Educatiei din Romania, la Sibiu. Daca e scoala am facut scoala, dar dupa scoala ne-am arata fata de studenti psihologi.

Mergem noi frumos in prima seara in centru, ca sunt concerte, ca e frumos Sibiul, s.a.m.d. Pe drum ne apuca urmaririle… pur si simplu urmaream oameni pe stada si mai mult, ii si imitam (daca se intorceau sa se uite ce e in spatele lor, ne intorcxeam si noi, etc.). No, inchipuiti-va sa va intorceti si sa vedeti un carnatz de 100 de persoane in urma voastra…taaaare comic :))

Acelasi lucru il facem si in a doua seara, ca doar trebuie sa ne cunoasca lumea din Sibiu. Pe langa asta ne oprim la un moment dat la intrarea in centru, facem un cerc mare si ne jucam calutii….”si vin calutii, vin calutii, vin calutii si sar peste un ostacol: hop… si vin calutii, vin calutii, vin calutii si sar peste doua obstacole: hop, hop….si vin calutii, vin calutii, vin calutii si se intalnesc cu un grup de chinezi: chic chic chic…” 😀 si asa mai departe pana s-a facut alt cerc in jurul nostru, cerc de oameni care se uita la noi! Ok, mergem mai departe, in centru: concert VH2. Era imposibil sa nu ne facem vazuti, asa ca dragii de ei au avut o galerie de zile mari. Dupa VH 2, ce facem? Urmarim oameni in Piata Mare… super tare 😀

In ultima seara, iarasi ne gandeam ca cel mai frumos ne-am distrat urmarind oameni. Asadar pronim iarasi inspre centru si de la camine pana in Piata Mare ne cunostea deja tot sibianu’ 😉 Ajunsi in Piata Mare facem iarasi un cerc mare si – ia ghici – facem vestitul Mushi-mushi dance, dansul EFPSA. Nu trecusera 2 minute si cativa oameni din piata s-au imbulzit pe langa noi sa vada ce se intampla si chiar sa join the club J Pentru ca spectacolul nostru devenise atat de placut printre sibieni am continuat imediat cu Arastasha, un dans pe care eu il stiu de la instigatori, si care a prins foarte bine in randul cognosistilor. In tot acest timp observam ca o groaza de oameni s-au adunat in jurul nostru, curiosi de ce faceam noi pe acolo. Ca sa nu dezamagim lumea, am continuat imediat cu “Calutii” de care se distra lumea copios :)). Gata, nu suntem maimute si nici de la o secta, cum incepea lumea sa speculeze. Ne-am indreptat spre scena, pe care nu canta azi nimeni…pentru noi nu era o problema, pentru noi canta Vama Veche… si asa ne-am apucat sa cantam cu pseudo Vama Veche de pe scena si incheind cu cantece de munte. Dupa ce a trecut ceva lume pe acolo sa se convinga ca totusi nu e concert si ca noi poate am luat-o razna, am pornit din nou in urmarire :). Pe site-ul Sibiului ne vedea o tara intreaga prin camerele video amplasate in Piata Mare: prieteni, parinti, frati ne sunau sa ne intrebe ce tot facem acolo 🙂. Pentru ca nici politistii care aveau grija ca nimeni sa nu perturbe linistea publica, nu ne spuneau nimic, ne-am distrat de minune. Lumea incepuse sa ne stie si se distrau si ei, pentru ca odata radeau de noi ca peste 2 minute sa se trezeasca cu un carnatz de zeci de oameni in urma lor.

Sa aveti o vacanta frumoasa

One Reply to “Mushi-mushi, arastasha si calutii”

  1. Draga Carmen,
    Imi face placere sa citesc jurnalele pe care le scri, dar trebe sa recunosc daca peste unele doar arunc o privire la acesta m-am oprit si am zambit si am ras necontenit….. regret ca nu am putut veni la scoala de vara, dar imi face placere sa vad si sa aud ce ati facut acolo…super Bv….by the way imitarea oamenilor am incercato si noi la TM cu ocazia AG cognosis….foarte dragut.
    Viel erfolg und alles gute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *