De vineri ma laud ca azi e ziua noastra, a romanilor.
“Asa, si ce sarbatoriti?”
Cum se face ca ceilalti nu stiu ce sarbatorim?
“Aaaa, ‘scaparea’ de sub comunism?” Deh, oare asta se sarbatoreste?
“Aaaa, rezultatele voturilor de azi?” (asta pt ca toti colegii mei sunt up-to-date cu ultimele stiri in acest sens) Cu siguranta, daca asta este ce ne uneste atat de mult…! De aia am fost ieri in numar atat de mare la vot! grrr.

Hai ca le-am zis, am scris si pe facebook, m-au felicitat toti, am mancat cozonac si salata de vinete virtuala.
Dar in general ziua a fost faina. M-am trezit dupa cateva putine ore de somn, mi-am finalizat articolu despre gender in higher education (juhuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!), am mancat niste pateu de ciuperci, am fugit la servici, am dat cu raportu la sefu cum sta treaba in proiect, am dus cozonac la colegi, care in parte s-au bucurat, in parte nici nu le-a pasat (nu e semn rau ca nu le pasa… e … diferenta culturala :)). Am fugit mai departe la e-MaHE, unde am primit o noua membra in echipa si am pierdut unul vechi…. dar viata merge inainte, suntem entuziasti si motivati pana pana-n China si ce e tare… ca facem voluntariat!!! (Nu se intampla toata ziua pe-aici). Am venit acasa si mi-am facut salata de vinete (mniami), dar nu o mananc azi, ca ma duc in Campus Club si na… dar am mancat mamaligutza cu tocanitza de ciuperci… DELICIOASA!!!

Acum trec in a doua jumatate a zilei, in care, bine-venita acasa, ma apuc sa pun in practica discutiile de la e-MaHE, sa lucrez la excursia din weekend la Dresda (tre sa descriu in 2 pagini dezvoltarea spirituala si culturala a Europei, din epoca antica, pana azi… asta asa ca sa inteleaga si colegii nostrii chinezi sau venezueleni cum a devenit Europa Europa). Si mai am onoarea de a da feedback primei revistutze a instigatorilor Bologna de la Universitatea din Freiburg, unde o sa am si eu un articol despre super cursul de psihologie sociala de la UBB.

Si-mi dau seama ca ma apuc sa-mi traduc din engleza sau sa caut in dictionar cum se zice in romaneste la….
Pana un-alta, hai sa mancam niste sarmale de la “Romanian Specialities”!

La multi ani voua si mie si tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *