Na, e deja a doua seara cand stau pana tarziu ca in frumosii ani de studentie si-s tare bucuroasa. Avem si noi vacanta de Pasti (inca o zi) si ca atare ne ocupam timpul cu activitati de vacanta: incercat sa storc ceva idei de term paper, dar simtindu-ma deja ca intr-o fabrica de term papers am schimbat placa; deci: vazut filme, facut de mancare, primit vizite, dormit muuult dimineatza si finally scriem si un blog.

Nu stiu ce sa mai scriu despre Kassel… nu e nimic nou, cred… nu stiu… aaa, ba da, ma mut in camin!! Pentru ca vroiam sa ma mut mai aproape de facultate si de job si pentru ca am spus cuvantul magic (si asta nu e “cat?”), am primit si eu o camaruta intr-unul dintre caminele din Campus… Abia astept sa va povestesc despre viata de camin nemtzesc 🙂

Ziceam ca ma uit la filme… da, am inceput intr-o seara cu “The Secret”… dupa ce l-am vazut, il puteam recomanda tuturor… Doamne, ce incantare pe capul meu, incantare ce m-a facut sa ma plantez din nou in fata cartilor si sa continui cu ale mele term papers. Dupa idea filmului ar trebui sa-mi doresc sa le termin pe toate 3 intr-o saptamana si sa cred cu adevarat in asta; conform legii atractiei “gandurile devin lucruri”. Mi-am amintit ca in ASPR de fapt cultivam acest, sa-i spun, “obicei”, pana unii au inceput sa exagereze si sa exagereze pana intregul univers devenea EXCELENT! Anyway, daca dati de filmuletul in cauza, va recomand sa-l vedeti, dar fiti critici!

Altul, care NU m-a facut sa fug iarasi la term papers …“Into the Wild”. Unul dintre cele mai … nici nu-mi vine cuvantul… as spune valoroase filme pe care le-am vazut. Nu o sa-l comentez, doar va spun ca merita sa-l vedeti, indiferent de principiile dupa care va ghidati in momentul actual.

Na bine restul nu m-au impresionat in mod deosebit, asa ca nici macar nu va spun care erau. Eee, si daca vorbim de filmele de saptamana asta va mai recomand unul, voua, dragi educatori: “Once Upon a School”. (multumesc, Traian, pentru post).

Altceva ce ma preocupa acum este entuziasmul care ma cam paraseste. Si pentru ca nu il las sa plece asa de repede, nu stau cu mainile in shold si ii spun “cat?” Asadar m-am dus la asociatia studenteasca sa vad ce mai fac ei inafara ca se lupa zadarnic impotriva taxelor de studii. Ey bine, nu fac nimic, doar asta, si mai fac niste chefuri. Nu’s multumiti de profi, de oferta de cursuri, de sistemul de inv sup, ca si Bologna asta le-o cam dat peste cap viata de student, dar no, ce sa si faci? E bine atat timp cat esti membru (cu functie de conducere), timp de 1 an, esti platit bine pt asta (vezi taxele de studiu), incat iti permiti sa-ti iei un semestru concediu si na … nu mi-o placut. Duminica viitoare ma duc la AEGEE, au ceva training in Giessen, sper sa povestesc mai cu spor de acolo!

Na, viata merge inainte in fabrica de scris term papers! Noroc ca tot mai multe companii aeriene vin la Cluj! 😉

By the way, it’s not kasseling anymore!

In spiritul copyright-ului: http://leben.down-to-earth.de/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *