Dupa doua saptamani, merg si eu finally la cumparaturi. Bucuroasa ca o sa-mi tratez raceala cu lapte si miere, m-am ales cu niste lapte condensat si fructe. De ce? Rafturile de lapte sunt GOALE! In primul magazin ma gandeam ca toata populatia Kasselului a avut aceleasi planuri ca mine. In urmatorul, intreb si eu pe cineva unde e tot laptele. Ey bine, nu este lapte! Fac vacile greva?
Mai demult s-a ieftinit laptele cu pana la 15 centi/ litru in multe din marile magazile din Germania. Asta in conditiile in care iarba si grauntele sunt atat de scumpe. De vreo 2 saptamani au intrat in greva saracile animale, “cum adica nu valoreaza laptele nostru indeajuns”? Si uite asa am ajuns in stadiul in care nu avem lapte pt copii, pt cafea, pt nimic.
Totusi sunt curioasa de ce exista lapte “Bio” si nu din acela “normal”? Oare nu vine de la aceleasi vaci? Ey nu, are si el un pret respectuos! Poate si iarba care o mananca vacile “Bio” e mai verde decat iarba vacilor normale.

Na si uite asa se mai intampla si in tarile calde cate-o “rascoala”.

2 Replies to “No Milk???…aaaaaaaaa”

  1. Salut, mi se pare cam fortzata ideea, nu intotdeauna, cu bani, poti avea tot ce crezi ca ti se cuvine, mai ales in societatile aglomerate care seamana cu niste turme minate de aceleasi nevoi … bucura-te ca nu ti se intimpla lucrul asta in Rromanika … doar de aici ai plecat … si stii.

  2. Hehe, sunt din Buluga, deci obisnuitesc sa exagerez 🙂
    Intr-adevar, cu bani nu poti avea tot ce vrei, dar poti fara bani 😉
    Nu cred ca mi s-ar fi intamplat in Romanika asa ceva, adica in primul rand nu mi s-a intamplat niciodata sa se ieftineasca ceva pe termen lung. Si apoi acolo cumpar laptele direct de la Ciucala :))
    Dar acum avem din nou tot ce vrem si toata lumea (si nelumea) e fericita. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *